Obvestila

Kontakt

OE ZD Tržič
Blejska cesta 10,
4290 Tržič

Telefon: 04 5982 210
Faks: 04 5982 255
E-pošta: tajnistvo@zd-trzic.si

CEPLJENJE - ODSLEJ NAROČANJE SAMO PREK zVEM!

7. junij 2021

Aplikacija Do.Zdravnika.si se je v pol leta, odkar smo jo sami naročili in razvili, ker druge pač ni bilo na voljo, izkazala za zanesljivo in urejeno. V začetku maja sta Ministrstvo za zdravje in NIJZ predstavila nacionalni portal za vso državo in državljane, ki ni deloval zanesljivo. Podatki so se podvajali. Po prvih zapletih smo se zato vrnili na svojo aplikacijo, po enem mesecu so razvijalci novega portala odpravili več napak. Skupaj z našim trudom zdaj končno lahko zagotovimo zanesljivo naročanje prek zVEM. 

Vsi, ki ste se naročili še na stari aplikaciji in niste še prišli na vrsto, bosta obravnavani po enakem vrstem redu kot doslej. Temu seznamu smo dodali še tiste, ki so se v vmesnem času prijavili na zVEM. 

Prijavljeni na enem ali drugem portalu so odslej vpisani v en sam cepilni seznam. Ne glede na način naročanja pa za vse velja isto pravilo - po prijavi boste z SMS-om ali telefonsko obveščeni o natančnem datumu in uri cepljenja.

Zaradi izjemne delovne obremenitve praktično vseh zaposlenih in ob pregorelih telefonih vljudno prosimo, da naročanje dosledno opravite po spletu.

Č
e res ne gre drugače, NE KLIČITE OSEBNEGA ZDRAVNIKA, ampak TELEFON ZA NAROČANJE - 030 482 665. Prijave sprejemamo od ponedeljka do petka, med 8. in 12. uro.

« nazaj na seznam