Obvestila

Kontakt

OE ZD Tržič
Blejska cesta 10,
4290 Tržič

Telefon: 04 5982 210
Faks: 04 5982 255
E-pošta: tajnistvo@zd-trzic.si

Cepljenje proti covid-19

10. maj 2021

Spoštovani občani!
 
V tem tednu pričakujemo večjo dobavo cepiva. NA CEPLJENJE BOSTE VABLJENI Z SMS SPOROČILOM, v katerem bosta URA IN DATUM, KI SE JU OBVEZNO DRŽITE. CEPLJENJE BO POTEKALO OD TORKA DO VKLJUČNO SOBOTE, DOPOLDAN IN POPOLDAN. Cepiva NI možno izbirati. Po nacionalni strategiji je za osebe starejše od 50 let ter posebej ranljive skupine (redke kronične bolezni in stanja) predvideno cepivo Pfizer, za osebe mlajše od 50 let pa cepivo Astra Zeneca.
 
Vzemite si čas in se cepljenja udeležite. Cepimo v skladu s strategijo, po prednostnih skupinah, vabilo lahko pričakujejo tudi prebolevniki. Prebolevniki bodo cepljeni le z enim odmerkom (strategija). Vse potrebne informacije boste prejeli ob cepljenju, zato vas vljudno naprošamo, da ne obremenjujete zdravstvenega osebja s klici po telefonu in pisanjem elektronske pošte.  

Za cepljenje morate biti zdravi, s seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja. V primeru, da ste zboleli, se odjavite na telefon za naročanje 030 482 665 ali z elektronsko pošto na naslov cepljenje.covid@zd-trzic.si. Zaradi organizacijskega zalogaja vam na vsa ostala sporočila ne bomo utegnili odgovarjati.
 
Na cepljenju upoštevajte ukrepe za preprečevanje okužb in navodila zdravstvenega osebja. Le na ta način lahko zagotovimo varno delo ter preprečimo večje zamude pri predvidenih terminih.

 
Hvala za razumevanje, EKIPA ZD TRŽIČ

« nazaj na seznam